Hlavní obsah
Článek

Před pěti lety byla možná slavnější než většina českých umělců dohromady, diváky neskutečně odbourávala svými často nesmyslnými průpovídkami (v našem rozhovoru například tvrdila, že její „rodiče byli úplně jiný kulturovaný“. Pak se ale po věštkyni Jolandě, která sama o sobě tvrdí, že je Romka, přestože oba její rodiče byli bílí, slehla zem. Nyní se vrací. Jak se za tu dobu změnila?

Jolanda se objevila v jednom internetovém projektu, který ji požádal, aby odpověděla na spoustu otázek na aktuální témata. Nebýt hlasu, který je stejný, asi by málokdo Jolandu, jež měla vždy ráda plný kotel jídla, poznal. Má krátké prošedivělé vlasy a musí už nosit brýle. Jaké datum narození má v občance, to ale nikdo asi netuší, vždy to tajila s tím, že jí je tolik, na kolik se cítí.

„Stoupne kriminalita. Začínají od puberty. V roce 2017 budou drogy víc. Nejen drogy, všechno přijde,“ říká ve věštbě pro letošní rok. Novým prezidentem vidí současného premiéra Bohuslava Sobotku.

„Hodně lidí odjede do ciziny. Ta práce tady - všechno zanikne,“ myslí si zase o vyhlídkách pracujících Čechů.

„Jestli je to Brno, Praha nebo Karlovy Vary. Ale vždy tato města, co se týká… Stane se, nejenom se stane, ale budou tam určitý demonstrace a takové významné dny, které to budou propagovat. Ale nejenom to přijde, ale i jiný kraje,“ přidala Jolanda evidentně opět ve vrcholové formě a Brnu slíbila do budoucna metro.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám