Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V šoubyznysu je běžné, že ženy nechávají mateřství na pozdější dobu a své děti dnes rodí na prahu čtyřicítky i později, zpěvačka Janet Jackson však i v tomto světě vybočuje. Své první dítě, chlapce, porodila v padesáti letech.

Chlapeček se narodil v úterý a dostal jméno Eissa, příjmení pak po otci, dvaačtyřicetiletém obchodníkovi Wissamu Al Manovi.

„Janet Jackson a její manžel Wissam Al Mana s nadšením přivítali na svět svého syna Eissu Al Manu. Janet měla bezproblémový porod a nyní odpočívá,“ stojí v prohlášení, které pár zveřejnil prostřednictvím svého mluvčího.

Během těhotenství se zpěvačka víceméně stáhla z veřejného života, k jeho konci byla pasivní také na sociálních sítích. Někteří fanoušci proto spekulovali, že miminko je už dávno na světě a Jackson si s rodinou dopřává klid v soukromí. Na posledních snímcích, které byly pořízeny na začátku listopadu, totiž už vypadala, že to má za pár.

Reklama

Další články

Načítám