Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jan Antonín Duchoslav alias Viki Cabadaj je volný. Po půlroční známosti krachl jeho vztah s o 23 let mladší partnerkou Šárkou. Ta populárního herce pustila k vodě. Duchoslav se s rozchodem zatím nevyrovnal a na novou lásku není připravený.

"Je to definitivní rozchod. Už mám pocit, že má Šárka někoho jiného. Tak ať se jí daří," řekl TopStaru herec. "Mrzí mě to hodně. Je to teď hodně bolestivý a je to velký zklamání," říká smutně. "Nemám myšlenky na nový vztah. Já si vůbec nedokážu představit, že bych teď někoho hledal," upřesňuje.

Aby ho nepřepadaly neustálé myšlenky na konec vztahu, věnoval se v prosinci své velké vášni, lyžování. "Byli jsme ve Val di Fiemme na pět dní před Vánoci se starším synem Toníkem a on se tam úplně skvěle rozjezdil. A fakt mi dělá radost," dodal.

A co by si přál v roce 2017? "Abych se trošku stabilizoval, protože teď to bylo trochu náročný a já jsem poslední dva měsíce vůbec nepracoval," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám