Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je známá věc, že některým, až příliš zapáleným fanouškům televizních pořadů občas splývá realita s fikcí a charaktery seriálových postav přisuzují i jejich protagonistům. Své by o tom mohl vyprávět herec Jiří Štrébl, který v Ulici hraje Miloše Knoblocha a jehož dokonce jeden divák fyzicky napadl.

„Mám ho (Knoblocha - pozn.) čím dál radši a čím déle ho hraju, tím víc mu rozumím, i když jsme každý úplně jiný. Nejvíc se rozcházíme asi ve výchově dětí, on upřednostňuje starosvětskou metodu, kterou používali naši dědečkové, já jsem liberálnější. Ale i Miloš už vyměkl, bylo to s ním horší, dost jsem si s ním užil. Lidé mi nadávali na ulici, zničili auto a roztrhli obočí. Podal si mě jeden chlápek na toaletách v kavárně. Nadával mi, že jsem hnusný na Emu, snažil jsem se mu vysvětlit, že to je jen role, ale bylo to marné, praštil mi hlavou o dlaždičky,“ svěřil Štrébl nepříjemnou zkušenost.

Proto Adrianu Jastrabanovi přejeme duchaplnější fandy - v jednom z příštích dílů totiž coby Bedřich Liška podvede jednu z nejkladnějších postav seriálu Aničku Liškovou (hraje ji Ljuba Krbová). Tak aby se tato jeho dějová zákruta obešla bez následků...

Partnerku v milostném vzplanutí mu zahrála Bohdana Pavlíková, která na vznik scény (točila se v kulturáku od půlnoci dál) vzpomíná takto: „Zkoušela jsem v té době ve Švandově divadle Krysaře, takže jsem od rána stála na jevišti, ze kterého jsem rovnou přejížděla na natáčení a z něho opět na zkoušku do divadla a večer byla generálka. Nespala jsem dva dny a samotnou mě překvapilo, že jsem ani nebyla moc unavená. Ujistilo mě to v tom, že ještě nejsem zas tak stará,“ směje se při vzpomínce představitelka Jindry Pražákové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám