Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) prožila v listopadu největší noční můru zpěvaček. Kvůli zánětu průdušek ztratila hlas a musela přesunout koncerty ve vyprodané O2 areně.

Slavice byla nešťastná, že zklamala své natěšené fanoušky, kteří se na koncerty chystali. Vystoupení přeložila na leden a dává si sakra velký pozor, aby ji nedej bože neskolilo řádění chřipky.

Koncerty už klepou na dveře a Bílá se na ně těší jako malá holka. „Mám za sebou kostýmní zkoušku a už se nemůžu dočkat neděle. Hurá do O2 areny,“ napsala na sociální síti zpěvačka pod snímek jednoho z outfitů, ve kterém v neděli vtrhne na pódium. Teď jen, aby začínající chřipkovou epidemii nepodcenila a dávala na sebe velký pozor.

Lucie Bílá bude mít ve vysočanské hale premiéru. Režisérské duo bratrů Michala a Šimona Cabanových, hudebník a klavírista Petr Malásek, technici a mnozí další se vedle Lucie Bílé podílejí na tom, aby fanoušci neodcházeli z koncertu zklamaní.

Zpěvačka chystá průřez celou svou tvorbou. Zazní nejen její slavné hitovky, ale i písně z nejnovějšího alba Hana. Část koncertu bude několikanásobnou zlatou slavici doprovázet symfonický orchestr a další část její vlastní kapela v čele s Petrem Maláskem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám