Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme informovali, že do Ulice nastupují nové tváře, konkrétně herci Vuk Čelebić a Jan Řezníček. A do třetice do seriálu přichází také Rostislav Novák st.

Věrní diváci už jej viděli v jednom dílu, více se však o postavě Luboše Marečka, jehož Novák ztvárňuje, doposud hovořilo. „Luboš byl takovou paní Columbovou. Často se o něm mluvilo, ale nikdo ho neviděl, a já se zpětně dozvídám, co jsem jako Luboš zažil nebo udělal a učím se jeho minulost,“ říká Novák a pokračuje s nástinem charakteru své role.

„Luboš je v každém případě pěkný podpantoflák, myslím, že si manželé doma budou říkat, že jsou na tom v porovnání s Lubošem ještě dobře. Luboš toho doma moc nenamluví, ona mu Věrka (Milena Steinmasslová - pozn.) ani nedá moc prostor, ale jakmile se za ní zabouchnou dveře, stává se z něj mlsnej kocour, kterému hodně vyhovuje to, že se kolem jeho syna (Kryštof Rímský - pozn.) motají mladé hezké holky. Luboš není vyloženě alkoholik, ale rád si dá skleničku nebo pivko. Je mi sympatický, ale nechápu, co všechno si od ženy nechá líbit. Myslím, že mezi sebou musí mít nějaké tajemství, jinak si nedokážu představit, proč s ní dodneška vydržel. Já bych to nevydržel,“ smál se herec, jehož děj v seriálu se pořádně rozvine v lednu.

Rostislava Nováka st. (mimochodem otce Rosti Nováka ml., jenž v Ulici ztvárnil Jáchyma Vršovického) diváci mohli vidět ve filmech Den pro mou lásku, Kalamita či Fotograf a v seriálech PanMáma nebo Rapl.

Reklama

Další články

Načítám