Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přelom roku tráví herečka a v současnosti především módní návrhářka Ashley Olsen (30) se svým téměř jednou tak starým partnerem Richardem Sachsem na St. Barts v Karibiku. Ostrov se zřejmě největší koncentrací celebrit na kilometr čtvereční tak hostí další slavnou tvář. Blondýnka, která začínala kariéru se svým dvojčetem Mary-Kate už v batolícím věku v seriálu Plný dům, se ve svém protějšku vidí a její opálený partner se soudě podle jeho pohledu a postoje cítí jako nadsamec.

Ashley držela lásku k výrazně staršímu obchodníkovi s uměním několik měsíců pod pokličkou, ale jejich vztah zřejmě dospěl do fáze, kdy už nehodlá nic skrývat. Slabost pro starší a vysoké muže se projevila i u její sestry Mary-Kate, která je provdaná za bankéře Oliviera Sarkozyho (47).

Podle fotografií Richarda a Ashley z místního útesu ale není pochyb, že Sachs je na svůj věk ve slušné kondici. Zatímco zanedlouho šedesátník jen v šortkách nastavuje hruď slunci, za ním se schovávající partnerka, která díky své drobné postavě vypadá ještě o dobrou dekádu mladší, než ve skutečnosti je, se halí do volného tílka a ještě dlouhých legín...

Související témata:

Další články

Načítám