Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ordinace v růžové zahradě 2 hlásí nové tváře. Úplně poprvé se v seriálu představí herečky Štěpánka Fingerhutová (Dvojníci) a Marika Šoposká (Lidice, Já, Olga Hepnarová) a vrací se též Petr Štěpánek (68). Opět se tak bude na place setkávat se svou ženou Zlatou Adamovskou (65), která v Ordinaci ztvárňuje jeho nyní již exmanželku Bělu.

Z děje Štěpánek coby Eduard Valšík na čas zmizel, jeho postava odcestovala do zahraničí. Nyní se vrací, neboť rakovinou trpící Běla potřebuje pomoct s ‚Růžovkou‘ (vila, kde má Běla ordinaci - pozn.). Její charizmatický exmanžel se však nevrátí sám, nýbrž s půvabnou, o 30 roků (v ději seriálu, ve skutečnosti herce dělí 41 let) mladší snoubenkou Brigitou neboli Bibi. Hraje ji Marika Šoposká (27).

„Na Eduardovi se mi líbí, že miluje život, který žije na plné pecky, že je velkorysý a nemá rád nespravedlnost. Je to seriózní, špičkový odborník s pracovní zkušeností v zahraničí. Právě zkušenosti a empatický přístup k pacientům z něj činí velkého profesionála. Jak je vidět, máme toho hodně společného. Svět medicíny i mne dodneška fascinuje,“ povyprávěl Štěpánek o své postavě a přidal k dobru i oblíbené scény, své i manželčiny.

„Moc rádi se Zlatou vzpomínáme třeba na díly, kde jsme byli převlečeni za důchodce, abychom ošidili zloděje, nebo na scény, kdy jsme se proháněli na koních, či na natáčení s malými miminy, která nešla utišit a my se museli přizpůsobit jejich stavu i okamžitou změnou scénáře,“ uvedl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám