Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Přelom roku modelka Michaela Haladová neprožila jen s přípitkem a ohňostrojem. Na silvestra a den po svých 26. narozeninách se totiž zúčastnila finále celosvětové soutěže krásy, kde se setkala s úspěchem.

V konkurenci dívek ze šedesáti zemí se česká reprezentantka neztratila. Míša na Miss Tourism International postoupila do první desítky společně s kráskami z celého světa. Jedinou další Evropankou mezi nimi byla soutěžící z Nizozemí. Zbytek elity tvořily krásky z Austrálie, Brazílie, Indonésie, Kazachstánu, Mexika, Malajsie a Zimbabwe. Vítězkou celého klání se nakonec stala reprezentantka Nového Zélandu.

Michaela bodovala i v doprovodné soutěži Miss Talent, kde se se svým tanečním vystoupením probojovala do první desítky. Své pohybové nadání zúročila také při návštěvě dětského domova v Kuala Lumpur. Kráska, která se v Praze věnuje výuce tance, zdejší děti naučila krátkou choreografii.

„Jsem šťastná, že jsem mohla i v tak vzdálené zemi dětem v nouzi předat své schopnosti a naučit je něco zatančit. Jejich bezprostřednost mě dostala. Ta pro mě byla tou největší odměnou,“ řekla o své zkušenosti Michaela Haladová, která poprvé strávila vánoční svátky mimo domov.

Soutěž krásy v Malajsii byla pro Michaelu již třetím úspěšným světovým kláním po reprezentacích v Rovníkové Guiney v roce 2013 (3. místo) a na podzim roku 2015 v Jižní Koreji (titul Miss Talent a Top 15).

Reklama

Další články

Načítám