Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Video s čtyřiadvacetiletou dcerou rockové legendy Micka Jaggera a bývalé modelky Jerry Hall Georgiou May Jagger se bohužel nedá označit za příliš zdařilý počin. Na to, že se na něm podílel celý početný tým lidí, jenž je vyjmenovaný na samém konci spotu, vypadá jako ušitý horkou jehlou...

Zatímco doposud se zdál být adventní projekt magazínu Love na poměrně profesionální úrovni, bonusovým materiálem si to jeho tvůrci spíš pokazili. Tentokrát se totiž modelka, která nevypadá, že by prošla rukama vizážisty, vlasového specialisty ani stylisty, jen bez pointy povaluje po posteli a vystřídá zhruba čtyři naučené výrazy, které se prolínají celým videem. Z nich navíc ještě minimálně jeden mohla vynechat, a to úsměv. Na manikúru se tentokrát už vůbec nedostalo. Neupravené a oloupané nehty snad nemohly být součástí ‚plánu‘.

Georgia May Jagger je přitom jinak poměrně úspěšnou a vyhledávanou modelkou, která je tváří oblíbeného parfému Angel od Thierryho Muglera či kosmetického gigantu Rimmel. Spolupracovala ale i s řadou dalších značek a návrhářů jako Chanel, H&M, Miu Miu, Versace nebo Vivienne Westwood.

Reklama

Další články

Načítám