Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S otřesným zážitkem se nedlouho po porodu musí vyrovnávat herečka Eva Amurri Martino (31), jež je dcerou hollywoodské ikony Susan Sarandon (77). Po oslavách Dne díkůvzdání pečovala o jejího čerstvě narozeného syna Majora Jamese noční chůva, té však chlapec upadl na zem a utrpěl zranění na hlavě. Podle Amurri měl její syn prasklou lebku a ona se s hrůznou zkušeností dodnes nemůže vyrovnat.

„Pár dní po Dni díkůvzdání naše noční chůva usnula, když držela Majora, a ten jí upadl hlavou na tvrdou dřevěnou podlahu. My jsme s Kylem (manželem) v tu chvíli spali a probudila nás až rána a následně pronikavý hysterický pláč,“ vysvětlila celou situaci Amurri.

Jednatřicetiletá herečka, kterou si možná vybavíte ze seriálu Californication nebo z filmu Uprostřed nicoty, podle svých slov trpí určitou formou posttraumatické stresové poruchy, což přičítá právě poporodním depresím způsobeným zmiňovaným incidentem. Malý Major James je už podle své maminky v pořádku a zranění se mu dobře hojí.

S manželem, bývalým fotbalistou a současným sportovním moderátorem stanice NBC Kylem Martinem, má Eva ještě dceru Marlowe Mae, která se narodila v srpnu 2014. V následujícím roce Eva opět otěhotněla, ale začátkem třetího měsíce potratila, když jejímu miminku přestalo bít srdce. Major James přišel na svět loni v říjnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám