Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná slovenská dvojčata Danielu a Veroniku Nízlovy obvykle potkáváme, když vyrazíme k našim východním sousedům, kde vystupují pod názvem Twiins. Tentokrát si ale přijely zavzpomínat na dobu, kdy v Česku účinkovaly v muzikálu Rebelové, a zúčastnily se v Průhonicích večírku Divadla Broadway, které dílo uvádělo.

Že by se chystal návrat? "To asi ne. Vždyť se to premiérovalo v roce 2003 a už víc než deset let se to nehraje. Taky už nejsme žádné osmnáctky, už asi nevypadáme jako maturantky, těžko by nám to prošlo," myslí si holky, které ovšem vypadají stále úžasně, i když už oslavily třicetiny.

I když už je Veronika přes rok vdaná, zatím neplánuje těhotenství. "Čekám na ségru, chtěly bychom mít děti ve stejnou dobu," svěřila nám. Rozvedená Daniela ale zatím nenašla toho pravého, tak ještě bude nějaký čas muset čekat. "Není jednoduché najít normálního chlapa," krčila rameny Daniela. "Asi se pokusím jí ho najít sama. Můj muž má sice bratra, ale ten už je zadaný, tak budu muset zalovit v jiných vodách," uzavřela Veronika.

Reklama

Další články

Načítám