Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká parádní výhled. Leoš Mareš (47) se na dovolené v Thajsku doslova kochá pozadím své přítelkyně, módní redaktorky Moniky Koblížkové. Na sociální síť uveřejnil snímek od hotelového bazénu, kde se na lehátku opaluje a s nadšením sleduje svoji lásku.

Koblížková má postavu snů, ale rozhodně ne zadarmo. Prakticky denně cvičí jógu, chodí na kickbox, je v neustálém pohybu. A jídlu také moc nedá. Obzvlášť od té doby, co si nechala nasadit rovnátka. Sama přiznala, že je stále v podstatě na tekuté stravě.

Jako náctiletá dívka se Monika dokonce věnovala modelingu, ale po pár přehlídkách toho nechala. "Přehlídku jsem šla poprvé v patnácti letech. Vzali mě do agentury, chtěli mě poslat do zahraničí. Přišlo jim, že jsem zvláštní mongolský typ, že budu super na přehlídky, že nejsem komerční typ. Když jsem ale viděla, jak se ke mně při focení módního editorialu francouzský fotograf a lidi kolem chovali, tak jsem to nedala," řekla Super.cz Koblížková, která nakonec odchodila asi jen deset přehlídek a s modelingem sekla. Není to škoda?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám