Hlavní obsah
Článek

Igor Bareš bojuje se zdravotními problémy. Nikoli ale v souvislosti s Crohnovou chorobou, s níž se léta potýká, herce trápí psychické potíže. A to tak velké, že v úterý zkolaboval v divadle a skončil ve Fakultní nemocnici na Karlově.

Barešovi bušilo srdce a šly na něj mrákoty, po převozu do nemocnice mu proto doktoři natočili EKG a udělali další testy. Se srdcem však prý jeho trable nesouvisí. „Lékaři mi řekli, že mé potíže jsou psychosomatického původu,“ řekl Blesku Bareš.

Na vině je zkrátka stres, možná i z finančních závazků, které má. Živí čtyřčlennou rodinu (s taktéž herečkou Antonií Talackovou má dvě malé děti), před měsícem Super.cz také svěřil, že soud navýšil částku, již má platit na dceru, kterou má z bývalého vztahu. „Rozhodnutí soudu mi ještě nepřišlo, až přijde, budu se odvolávat. První instance v Blansku rozhodla tak, že bych měl platit osmnáct tisíc měsíčně,“ uvedl na konci listopadu.

„Nejhorší je, že cítím nejistotu, strach na jevišti. (...) To mě už profesně ohrožuje. Musím vyhledat odbornou pomoc,“ dodal Bareš ke svému aktuálnímu stavu.

Reklama

Další články

Načítám