Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po vánočních svátcích přišla další smutná zpráva. Ve věku čtyřiaosmdesáti let zemřela americká herečka, tanečnice a zpěvačka Debbie Reynolds.

Její skon je o to smutnější, že zemřela jen den po smrti své dcery Carrie Fisher, která si zahrála princeznu Leiu ve filmové sérii Hvězdné války.

Agenturám potvrdil skon své matky její syn Todd Fisher. Spekuluje se, že ji skolila mrtvice. Debbie Reynolds byla velmi zasažena smrtí své dcery, byla ve stresu už jen z plánování pohřbu, a tak není divu, že se jí prudce zhoršil zdravotní stav.

Záchranná služba ji sice odvezla do nemocnice, ale herečce už nebylo pomoci. „Je to pravda, je teď s Carrie. Řekla, 'tolik mi chybí, chci být s Carrie', a pak zesnula,“ řekl zdrcený Todd Fisher médiím.

Debbie Reynolds se proslavila v muzikálu Zpívání v dešti, kde zazářila po boku Gena Kellyho. Za roli v muzikálu The Unsinkable Molly Brown byla v roce 1964 nominována na Oscara v kategorii nejlepší herečka. Reynolds se na filmovém plátně naposledy objevila v roce 2013 ve snímku Liberace!, který byl velkým comebackem Michaela Douglase po prodělané rakovině jazyka.

Reklama

Další články

Načítám