Hlavní obsah
Článek

Milují ji slavní hollywoodští režiséři, stejně jako redakce nejrůznějších magazínů, jež ji pravidelně zařazují na seznam nejatraktivnějších celebrit. Poznáte podle fotky z dětství slavnou herečku, která má na kontě dvě oscarové nominace?

Archivní snímek zachycuje Jessicu Chastain (39), která sice patří k nejkrásnějším hollywoodským hvězdám, ale navzdory svým úspěchům trpí ostychem. „Herectví pro mě nikdy nebylo cestou k tomu, jak se zviditelnit a strhnout na sebe pozornost. Jde o intimní prožitek a souznění s jinou osobou,“ tvrdí plachá zrzka, která je v poslední době spojována především se sci-fi žánrem. Christopher Nolan ji obsadil do Interstellaru, Ridley Scott do Marťana.

Ať už Time vyhlašuje nejvlivnější osobnosti Hollywoodu, Esquire největší sexsymboly dneška či o kvalitách žen rozhoduje značka spodního prádla Victoria´s Secret, na Jessicu Chastain se nikdy nezapomíná. Partnerem slavné herečky je od roku 2013 Gian Luca Passi De Preposulo. V Hollywoodu se však šušká o tom, že se během natáčení filmu 30 minut do půlnoci zapletla s producentkou Megan Ellison.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám