Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to měsíc, co herečka Jaroslava Obermaierová (78) zkolabovala. Lékaři jí diagnostikovali boreliózu a na deset dní skončila v nemocnici. V divadle se za ni horko těžko hledal záskok, pozdrželo se i natáčení seriálu Ulice.

Na večírku divadla Broadway, v němž hraje v muzikálu Mýdlový princ, ale už byla úplně fit. Tedy aspoň se tak cítila. "Je mi úžasně, uzdravila jsem se díky úžasným lékařům z vinohradské nemocnice a jejich velké péči. Dostala jsem se z toho daleko dřív, než pan doktor původně říkal. Je mi dobře," řekla nám.

"Neměla jsem poblíž sebe žádný hmyz, tak nevím, kde jsem tu boreliózu, kterou mi podle krve našli, vzala. Nikdy v životě mi takhle nebylo. Přišlo to ze dne na den. Pár dní předtím jsem byla jenom o trochu víc unavená a spavá, ale nic mi nebylo. A najednou jsem viděla všechno dvakrát," vzpomínala.

Pauzu a odpočinek, které jí doktoři doporučili, si ale nedopřála. "Po těch deseti dnech jsem už šla do divadla a normálně jsem dělala. Už to šlo," krčila rameny a na párty si připila i panáčkem hruškovice s kolegy a zabalená v kabátě venku pokuřovala cigaretku. "To s tím nemá žádnou souvislost. Klíště vás kousne, ať jste kuřák nebo nekuřák, a je jedno, jaký máte životní styl," mávla rukou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám