Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O vánočních svátcích se vydávají na dovolenou do Karibiku nebo na Havaj mnohé celebrity, některým ale stačí i pláže v jejich domovině. Na náš Štědrý den i Boží hod jste tak mohli v Miami na Floridě potkat manželskou dvojici Cindy Crawford (58) s Rande Gerberem 54) i oběma jejich dětmi Presleyem a Kaiou.

Okouzlující patnáctiletá Kaia Garber koketuje s modelingem už od svých deseti let, kdy se stala tváří luxusní kolekce pro mladé značky Versace, v jejíž kampani v minulosti několikrát zazářila i Crawford. Pak ale následovala maminkou nařízená pauza. Její dcera ale roste do krásy takovou rychlostí, že Cindy pomalu ‚měkne‘ a své původní rozhodnutí udržet Kaiu mimo tento průmysl až do sedmnácti, porušuje.

Zatímco loni už Kaia absolvovala první focení pro módní bibli Vogue, a to pro její italskou mutaci, letos už si kromě několika kampaní připsala i první film, objevila se v dramatu Sister Cities. Je jen otázkou času, kdy okatou brunetku začneme vídat i na přehlídkách, jelikož Kaia má postavu pro mola jako stvořenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám