Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) letos zažívá krásný rok. Syn jí roste a prospívá, vztah s jeho otcem Tomášem Hornou je také zalitý sluncem, k tomu se daří i pracovně. Monika se vrátila na divadelní prkna a vydala vánoční desku, na kterou pomýšlela už před narozením Tadeáše.

A na té je ke všemu duet s Karlem Gottem (†80), který je pro ni něco jako Ježíšek, jak sama ráda říká. Prostě idol, ke kterému vzhlíží, muž kterého obdivuje, přítel, kterého si váží.

Že je hoden obdivu, Gott dokázal i na Moničině vánočním koncertu. Ten se konal včera v divadle Studio DVA a Mistr přišel a s Monikou si zazpíval. Ta byla dojatá k slzám.

„To, co jsem dnes zažila na svém koncertě, předčí všechno. (…) To, že se na koncert vydal můj idol Karel Gott s celou svojí rodinou a nakonec se mnou i zazpíval??? Tak to je nejvíc, co jsem kdy od Ježíška dostala!!! To i 2 pytlíky fosforeskujících céček v roce 1984, kdy mi bylo 8 let a byl to megahit a Ježíšek mi je přinesl a já měla snad největší radost na světě, jsou prd! A to byl absolutní vrchol mít céčka/ pamětníci pochopí... Tohle bylo neuvěřitelné! Pořád mám pocit, že se mi to zdálo! Děkuju!!!“ vypsala se Monika ještě v noci po koncertě na sociální síti, kde mimochodem zmínila i svého partnera, který jí včera také zazpíval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám