Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelku americké krásy Charlotte McKinney (23) na molech nespatříte, i když s jejím zapojením by přehlídky jistě začaly být pro většinu mužů mnohem zajímavější podívanou. Rodačka z Floridy horní polovinou těla neodpovídá běžné konfekční velikosti a do modelů návrhářů by se jednoduše nevešla. Proto se živí převážně jako fotomodelka a je také hojně obsazovaná do sexy reklam, třeba na burgery...

O její nedávné focení vás nemůžeme ochudit. Charlotte se při něm svlékla jen do spodního prádla, průsvitné košilky nebo dráždivého spacího kompletu šortek a topu z hebkého saténu. Za fotoaparát se postavila Tamara Beckwith a celé pózování pak proběhlo na jednom z apartmánů hotelu Dream na Manhattanu. No řekněte, který muž by si nepřál vedle ní ulehnout?

McKinney v září potvrdila, že už netvoří pár s o dvacet let straším hercem Stephenem Dorffem. První zmínky o jejich rozchodu se v médiích objevily už v červenci. Herec z filmů Blade, Šílený Cecil či Odnikud někam prý udržoval kontakty i s jinými ženami a rád vyrážel na noční tahy do barů. Posléze byla i Charlotte spatřena, jak se líbá s pohledný hercem a synem Clinta Eastwooda Scottem, se kterým už kdysi randila.

Reklama

Další články

Načítám