Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To snad není ani možné, že se takhle změnil. Ale už to tak asi bude. Potetovaný zpěvák Sámer Issa (38) proslulý spíš jako večírkový král vyměnil mejdany za opuštěné děti. A nezapomněl na ně ani o Vánocích.

"Každou středu a neděli mám hodinu hudební výchovy pro dětský domov Klokánek, a i když je to pro mne úplně nová zkušenost strašně mě to s těma dětma baví a dokonce jsem jim slíbil k Vánocům hudební nástroje jako jsou bicí, kytary, piano, mikrofony, flétny. Vše jsme nakoupili v hodnotě 45 tisíc korun a přivezli do Klokánku," svěřil Sámer.

"S dětmi se připravujeme i na můj křest nové desky. Společně si tam zazpíváme a budeme jako jedna skupina. Chci děti motivovat a seznámit je s hudbou a naučit je, že pokud budou chtít, tak můžou dokázat cokoliv, i když nemají normální rodinu, tak to neznamená, že nemohou normálně snít. Být učitelem mne moc baví a také mi to dává určitou zodpovědnost, takže i já se učím," jde do sebe Sámer.

A jak stráví zpěvák Vánoce? "Jsem sám, tak pojedu na den k rodičům a pak se zase vracím zpátky do Prahy. Moje Vánoce nejsou nic moc," přiznal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám