Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uznávaná britská žurnalistka Liz Jones (53) ve svém nejnovějším sloupku v deníku Daily Mail přirovnává zpěvačku Madonnu (65) k nechvalně proslulé Jocelyn Wildestein, známé kočičí ženě, která je vnímána jako nejhorší výsledek plastické chirurgie této doby.

Zatím stále nestárnoucí Madonně však opravdu hrozí, že s dalšími liftingy bude mít například podobně do stran směřující oči. Především pak prý výplně lící, které mají zachovat mladistvý vzhled, působí poněkud nepřirozeně. Liz Jones upozorňuje, že závislost na chirurgických úpravách obličeje a těla se vplíží pomalu, ale je těžké se jí pak zbavovat.

Samotná žurnalistka však přiznává, že ví, o čem mluví, jelikož se sama naposledy před půlrokem vrhla „pod kudlu“ a nechala si udělat facelift a ještě výplně vrásek směřujících od nosu k ústům a kolem očí. Jones však upozorňuje, že prvotní pohled do zrcadla je spíš šokem.

„Vzpomínám si, že když jsem se den po operaci probudila a podívala se na svůj ovázaný obličej a kulaté pokleslé oči, připadala jsem si jako mumie z Thrilleru Michaela Jacksona,“ přiznala Jones, která by si však během stárnutí ještě ráda udržela nějakou důstojnost, aby nedopadla jako již zmiňovaná Jocelyn Wildenstein.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám