Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si ji, když ještě vystupovala pod jménem Dannie. Zpěvačka během své kariéry na poli R&B již ušla dlouhou cestu a nyní se se svou tvorbou rozhodla oslovit širší publikum. V nové podobě a s novým jménem Dannie Ella představuje videoklip k singlu Volám.

Sympatická boubelka se spojila s producentem Petrem Fiderem, který má na svědomí dívčí hudební projekt Holki, nebo skupinu Verona. „Dannie Ella je dle mého názoru jedna z nejlepších zpěvaček, co tato země má. Bohužel za tu celou dobu, co zpívá, neměla to správné štěstí, aby se dostala blíže k lidem. To je teď víceméně moje úloha, abych jí napsal dobré songy a trochu pomohl s managementem a propagací," uvedl Fider.

Zpěvačka má na kontě debutové album Colors of Light, které z ní udělalo nekorunovanou královnu českého R&B a soulu. Po vydání prvního alba odjela do New Yorku, kde čerpala inspiraci u samých kořenů Rhythm and blues a navazovala kontakty s místní hudební komunitou. Vystupovala v undergroundových klubech s muzikanty hvězd jako Missy Elliott, Whitney Houston, Michael Jackson nebo Alicia Keys a sklízela ovace nejen od afroamerického publika. K jejímu výkonu jí osobně gratulovala i autorka hitu Ain't No Mountain High Enough, Valerie Simpson a známý komik Ardie Fuqua.

Nový singl je emotivní baladou s klavírním podkresem, který zpěvačku fanouškům odhaluje z nového úhlu. O tom se ovšem můžete sami přesvědčit zhlédnutím videa v tomto článku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám