Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je ohebná a štíhlá jako proutek. A co za tím vším stojí? Věřte nebo ne, ale tradiční a léty prověřená jóga, kterou Britney Spears (42) začala před časem po vzoru mnohých dalších celebrit pravidelně praktikovat. Tato tisíce let stará metoda dokázala na zpěvaččině těle vyrýsovat snad každý sval a navíc je pružnější než kdy dřív. Britney už si libuje i v náročnějších pozicích, jako jsou stoje na rukou, čímž se nyní ráda chlubí na sociálních sítích.

Za poslední dva dny sdílela hned dvě podobné fotografie, ale jejích více než 14 miliónů fanoušků nejspíš víc než pohybové dovednosti ocenilo oblečky, ve kterých zpěvačka trénuje. Miniaturní šortky a sportovní podprsenka 'lambáda', to je vše, co na sobě tato popová diva mívá...

Rozdíl je znát i oproti fotografiím z loňského července a její dovolené na Havaji. Na zpěvaččině současné kondici má ale možná zásluhu i nový partner, kterým je pohledný osobní trenér a model Sam Asghari.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám