Hlavní obsah
Článek

V letošním roce se sice stala třetí nejkrásnější Češkou, rok 2016 je ale pro Kristýnu Kubíčkovou (26) zároveň dost smolný. Držitelka titulu Česká Miss Earth 2016 ze zdravotních důvodů málem neodletěla na mezinárodní soutěž na Filipíny. Zdravotní problémy ji provázely i během soutěže a bohužel se jich nezbavila ani po svém příletu domů.

Se sympatickou blondýnkou jsme se potkali během focení kolekce italské sportovní značky pro příští zimní sezónu a hned po započetí rozhovoru bylo zřejmé, že bojuje s nachlazením a chřipkou.

I tak to ale Kristýně v lyžařském oblečení se vzory motýlků slušelo. Překvapilo nás ale, že podobné oblečení měla na sobě poprvé.

„Nikdy jsem nelyžovala, maximálně jsem na chatě bobovala nebo sjížděla kopec na igelitových sáčcích. Kvůli tancování jsem nemohla, hrozilo, že bych si mohla něco zlomit,” vysvětlila modelka.

Svůj postoj ale kráska možná přehodnotí. Jednak už svou závodní kariéru ukončila a jednak má díky České Miss velmi dobré pojištění. „Máme pojištěné nohy na rok, takže kdyby se něco přihodilo, tak by to mělo řešení. Ale radši ne, já mám ve všem smůlu, s mým štěstím bych si nějak určitě ublížila,” krčí rameny Kristýna Kubíčková.

Reklama

Další články

Načítám