Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Karel Gott (†80) prožil opravdu hodně náročný rok. Začátek byl plný pochybností o tom, jak to s ním bude kvůli léčbě rakoviny, ale později bylo naštěstí hodně radostných zpráv. Ty sem tam něco zakalilo, rok 2016 však zakončil nejen novou operací, navíc měl za sebou sérii úspěšných koncertů!

Na začátku roku vyšlo najevo, že jeho manželka Ivana Gottová požádala o chrannou známku na jeho jméno, Karel na ni také přepsal luxusní vilu na Bertramce v hodnotě kolem padesáti miliónů korun. Hned přišly doplňující informace, že Ivana to odmítala, ale zpěvák si prosadil svou.

Když před poslední chemoterapií v únoru vyšel mezi lidi, byl na něj bohužel smutný pohled. Vypadal opravdu zničeně, jenže stačilo pár týdnů a vybuchla bomba. Lékaři totiž Gottovi oznámili, že se mu s jejich pomocí podařilo rakovinu zničit.

Následně vyšlo najevo, že se rozhodl postavit si nové sídlo. Chtěl tam relaxovat a užívat si přírody. To je oficiálně psané na jeho tchyni, dokonce mělo mít i stáje. Jenže se z něj ještě před dostavěním stalo poutní místo pro turisty, což vedlo k tomu, že Gott na podzim oznámil, že se nádherné roubenky radši narychlo zbaví.

Krátce po oznámení zprávy, že je vyléčený, přišel na narozky Jiřiny Bohdalové v perfektní formě a s novou image, fanoušci byli nadšeni a celý národ z něj měl radost.

Bohužel přišly i další operace, začátkem roku břicha a na podzim zad. Hned po ní už ale tajně opět vystoupil v Malostranské besedě a sklidil úspěch i při vystoupeních na Slovensku.

Vše ale nebylo ozářené sluncem. Gott se v roce 2016 dvakrát pořádně naštval: poprvé na dlouholetého kamaráda Milana Drobného, s nímž ukončil všechny kontakty (více o kauze zde), nazlobila ho i pozitivní kniha o něm, autora slíbil zažalovat. A to spolu předtím měli přátelské vztahy.

Tak snad bude mít v roce 2017 pevné zdraví, lepší náladu a zažije pár vyprodaných obřích hal!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám