Hlavní obsah
Článek

Pokud by se natáčelo další dobrodružství Asterixe a Obelixe, Gérard Depardieu (67) by už vycpaný kostým nepotřeboval. Milovník dobrého jídla, pití a východoevropské politiky je opravdu kolosální.

Chamtivý herec zanevřel na svou rodnou Francii kvůli daním, které snižovaly jeho příjmy. Nový domov našel v Rusku, kde jej prezident Vladimir Putin přijal s otevřenou náručí. Velkým lákadlem je pro něj ovšem i Bělorusko. Se změnou bydliště Gérard očividně nestrádá. Všude se pro něj najde dostatek jídla a především vína, jehož spořádá několik lahví denně.

Muž velkého tělesného formátu v nové domovině příliš hereckých nabídek nedostává a občas pracovně vycestuje do zemí, kde na něj ještě nezanevřeli. Depardieu se vypravil do Argentiny, kde v Buenos Aires nově nastudoval roli Cyrana z Bergeracu. Herec už ji na jevišti ztvárnil několikrát a za filmovou verzi byl dokonce v roce 1991 nominován na Oscara.

Cyrano v podání Gérarda ovšem nemá velký jen nos. Na jevišti mnohem více vynikne jeho obří břich, s nímž by mohl hrát spíše Otesánka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám