Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za svou vizáž porcelánové panenky vděčí z velké míry své mamince Vanesse Paradis (43), které jako by z oka vypadla. Strmě stoupající modelingová a herecká hvězdička Lily-Rose Depp (17) ovšem potřebuje své půvabné rysy podtrhnout make-upem, jinak je tato křehká bledulka velmi nevýrazná a snadno přehlédnutelná.

Lily-Rose zřejmě v neděli na letišti v Los Angeles chtěla splynout s davem, což se jí dokonale podařilo. Nenápadné oblečení i její obyčejně vyhlížející doprovod tomu jen přispěly, ale paparazzi nikdy nespí a na celebrity už mají čuch, a to i přesto, že během letů chtějí zůstat maximálně inkognito a nebýt k poznání.

Teenagerka, která po rozchodu svých rodičů pendluje mezi Paříží a Los Angeles, má slibně rozjetou kariéru. Nejen že se nedávno stala novou tváří parfému Chanel No.5 L´eau, ale zároveň už má za sebou několik filmových rolí. Zpočátku se sice prosazovala spíš po boku svého otce (ve filmech Mroží muž a Yoga Hosers), ale v dramatech Tanečnice a Planetárium už sama za sebe dokazuje, že žádnou tlačenku nepotřebuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám