Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nestárnoucí americká herečka Lisa Rinna (53) si v čase adventu pořídila selfie ve spodním prádle před zrcadlem možná i jako motivaci k případnému shazování kil po vánočním obžerství. I když to se zřejmě této dámy, známé ze seriálů Melrose Place či Tak jde čas nebo z pořadu The Real Housewives Of Beverly Hills, netýká. Lisa se v kondici udržuje neustále a váhové výkyvy u ní nemají šanci.

Televizní hvězda se netají tím, že za svůj již dvacet let téměř neměnný vzhled vděčí z velké části i plastické chirurgii. Další zvětšování prsou nebo rtů ale zatím prý neplánuje. Lisa si přitom poprvé nechala přifouknout ústa už před třiceti lety. V roce 2010 po kritice fanoušků nakonec přistoupila naopak k redukci horního rtu a s výsledkem byla nadmíru spokojená. Na nová prsa pak došlo v roce 1998 před jejím pózováním pro Playboy.

Rinna je už bezmála dvě dekády provdaná za herce Harryho Hamlina, se kterým počala obě své dcery - patnáctiletou Amelii a osmnáctiletou Delilah, která se díky poděděným půvabům pomalu začíná prosazovat v modelingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám