Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Marek Vašut (63) se ve čtvrtek 22. prosince představí v pro něj ne úplně typické roli. Tedy, jako moderátora ho známe, například z pořadu Chcete být milionářem?, který před časem uváděl, tentokrát ale půjde o zcela jiný typ projektu. Vašut bude moderovat první benefiční diskotéku ve stylu 70. a 80. let s názvem Disco Night!

Akce se uskuteční ve Velkém sále pražské Lucerny v rámci dobročinné kampaně pro organizaci Debra ČR, která pomáhá pacientům s nemocí motýlích křídel. Zahrát přijde několik legendárních diskžokejů a vystoupí také Michal David.

„S organizací Debra jsme začali spolupracovat v New Yorku, kde jsme v minulém roce s naším režisérem Chrisem Grobenem vytvořili sérii reklamních spotů zvyšujících povědomí o nemoci motýlích křídel. Letos jsme pro Debru vytvořili kalendář s fotografiemi osobností a dalším krokem k podpoře této organizace bude benefiční akce Disco Night! Naším cílem je zvýšit povědomí o organizaci Debra u veřejnosti a zároveň vybrat více peněz, se kterými by Debra mohla v příštím roce hospodařit,“ říká někdejší DJ a organizátor akce Tomáš Krejčí.

„Nyní je tomu 30 let, co jsem se svými kolegy naposledy hrál, shodou okolností právě v pražské Lucerně. Benefiční diskotéka tak bude akcí nejen benefiční, ale zčásti také nostalgickou,“ říká Krejčí, vedle kterého vystoupí jeho deset dalších kolegů a jedna kolegyně, kteří v sedmdesátkách a osmdesátkách rozeznívali sály - Pavel Černocký, Michael Viktořík, Jaroslav Tůma, Luděk Formánek, Miloš Klikar, Jiří Fryc, Jiří Pošta, Břetislav Vlček, Jitka Benešová, Jaroslav Zelinger a Martin Vysušil.

Chybět podle informací organizátorů nebude Jitka Čvančarová (46), která je dlouholetou podporovatelkou a tváří a ambasadorkou zmíněné organizace.

Celý večer bude laděn do slavnostní vánoční atmosféry. Chybět nebude soutěž o disco krále a královnu, součástí bude také velkoplošná obrazovka promítající tematické klipy a spoty prezentující organizaci Debra. „Naším cílem je nenápadné a přirozené propojení Debra ČR s večerem. Kompletní výtěžek z večera půjde ve prospěch organizace Debra ČR,“ dodává Tomáš Krejčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám