Hlavní obsah
Článek

Příští rok se objeví v roli zkušené bývalé milenky Christiana Greye ve filmovém zpracování Padesáti odstínů temnoty, ve skutečnosti je ovšem milencem Kim Basinger (63) už přes dva roky Mitch Stone. Ten byl jejím dlouholetým kadeřníkem a většinu jeho klientely tvoří celebrity a vlivní lidé. Stone rovněž působí jako vlasový stylista u filmu. Jeho velkou vášní je surfování, k němuž očividně našla vztah i jeho slavná partnerka.

Dvojice si adventní čas užívá na Havaji, která je rájem právě pro milovníky tohoto vodního sportu. Momentálně je tak možné je spatřit na tamních plážích se surfem v rukou nebo v místních restauracích. Kim na svůj věk vypadá neuvěřitelně mladě, a to nejen postavou, ale i tváří. Stále krásná je bývalá Bond girl Seana Conneryho z dílu Nikdy neříkej nikdy (1983) dokonce i odlíčená a s mokrými vlasy.

Držitelka Oscara za vedlejší roli ve snímku L. A. - Přísně tajné byla dvakrát vdaná. Poprvé v letech 1980 - 1989 za vizážistu Rona Snydera a podruhé za hereckého kolegu Aleca Baldwina, s nímž má také své jediné dítě - dceru Ireland (21).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám