Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak na tomhle vánočním koncertě byste poklidné koledy určitě neslyšeli. Extravagantní zpěvačka Jana Uriel Kratochvílová totiž svůj vánoční koncert opět pojala po svém.

Interpretka hitů V stínu kapradiny a Dlouhá bílá žhnoucí kometa vtrhla na pódium pražského Paláce Akropolis v mimozemském převleku, který by u blízkého setkání třetího druhu vylekal i skutečné návštěvníky z jiné planety.

Výstřední zpěvačka předvedla s kapelami Illuminati.ca a se skupinou MetaDance magickou show plnou improvizace a mimozemských projevů.

Diváci nadšeně tleskali nejen osvědčeným hitovkám, ale i novým písním, které tato nevšední zpěvačka interpretovala svými typickými neotřelými nadpozemskými projevy.

Ujeté oblečky jsou charakteristickým poznávacím znamením Jany Kratochvílové. Zběsilá umělkyně se prezentovala v neidentifikovatelných kostýmech připomínajících postavičky z těch nejbizarnějších sci-fi filmů.

Psychedelicky pojaté outfity i nevšední písně byly v podání této nejulítlejší české zpěvačky zárukou kvalitního kulturního zážitku, jenž poněkud netradičně zpestřil předvánoční čas plný vánočních koled a ohraných písní Mariah Carey, které slyšíme na každém kroku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám