Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek večer se v hotelu Chelsea v New Yorku uskutečnila párty k zahájení výstavy maleb mladé umělkyně Tali Lennox (23). Na akci působila nadějná malířka, jež je dcerou skotské zpěvačky Annie Lennox (61) ze skupiny Eurytmics, éterickým dojmem a rozhodně v sobě nezapřela svou další profesi modelky.

Krásná 178 centimetrů vysoká brunetka, kterou Annie počala se svým druhým manželem, izraelským hudebním a filmovým producentem Urim Fruchtmanem, spolupracovala už například se značkami Topshop či Burberry, umění se naplno začala věnovat před dvěma lety.

Tali se ovšem nejvíc dostala do povědomí veřejnosti loňskou tragickou událostí, kdy se ve věku 32 let utopil její partner Ian Jones. Stalo se tak během výletu na kajaku na řece Hudson poté, co se dvojice převrátila do vody. Zatímco Tali vytáhla z vody posádka projíždějící lodi, Jonesovo mrtvé tělo bylo nalezeno až po několika dnech nedaleko místa, kde se jejich kajak převrhnul.

Reklama

Další články

Načítám