Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární chlapecká skupina New Element získala ke spolupráci velké jméno! Chystanou vánoční písničku pro ni složil hudební producent Tomi Popovič, který má na kontě spolupráci i s muzikantskými ikonami Backstreet Boys nebo Snoop Dogem. Napsal ale i hity pro Daru Rolins, Rytmuse nebo Tinu.

"Pendluju mezi USA, Českem a Slovenskem, protože hudba žije všude," říká Tomi, kterému trvalo dlouhá léta, než se prosadil mezi špičku. "Do Ameriky jsem odešel v osmnácti, umanul jsem si, že se tam prosadím. Ale bylo to extrémně těžké. Dřel jsem, kašlal na rodinu, řada lidí mě zneužívala a nechala mě dělat zadarmo, ale všechno to bylo k něčemu dobré, získával jsem kontakty. Nakonec můj kamarád pustil moji písničku manažerovi Backstreet Boys, který si mě hned zavolal do studia," popisuje Popovič své začátky se slavnou kapelou.

A protože se mu s boybandy dobře pracuje, zaradoval se, když zjistil, že v Čechách nabírají na popularitě právě New Elemets, tedy Vojta Drahokoupil, Ondřej Havel, Chris Mumba a Lukáš Cestr. "Rád tvořím songy pro ženy, sladší balady, ale Češi jsou spíš rockeři," směje se. "Překvapilo mě, když jsem kluky slyšel. Oslovil jsem proto jejich producenta Honzu Gajdoše, je pro mě velmi talentovaný autor a producent, líbí se mi, jak dělá hudbu," dodal muzikant, který chce novou písničku s New Element vydat ještě před Vánoci i s klipem!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám