Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marcela Březnová (63) se pomalu srovnává s faktem, že její manžel Zdeněk Švarc spáchal 22. července sebevraždu oběšením. Marcela ve svém životě nehodlá nic měnit. Dokonce se pustila do dokončování desky, kterou připravovala s manželem. "Já od rozdělané práce neodcházím," řekla smutně Super.cz vyhublá zpěvačka.

"Hubená jsem z nervů a myslím, že už je to až moc. Ale to neovlivním. Tuhle mi kamarádka řekla, že už vypadám jako školák ze sedmé třídy," krčila rameny Marcela, která se stále nemůže vzpamatovat z tragédie, která ji potkala. Momentálně řeší pozůstalost. "Nechci o tom mluvit, je to příliš soukromé," řekla.

Zpěvačka se nebude stěhovat z domku na vesnici, kde s manželem bydleli. "Já už se do Prahy nechci vracet. Venkov mi vyhovuje. Máme tam pejska a kočičku, cítím se tam dobře," svěřila zpěvačka, která už se plně vrhla do práce.

Super.cz ji zastihl v pražském divadle ABC na charitativním koncertu pro nadaci Mater et pueri, jejíž patronkou je zpěvačka Magda Malá. "Vím, že Magda si věci, které trápí matky v tísni, sama prožila, proto její práci věřím," uvedla Březinová.

"Čeká mě ale hlavně práce kolem kapely OK Band. V pátek jsme vydali desku ke třiceti letům na hudební scéně, proběhne zřejmě i nějaké turné," upřesnila Březinová, kterou doprovázel devatenáctiletý syn Jan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám