Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S jednou z vyhozených moderátorek pořadu Top Star Lucií Špakovou jsme se potkali, když uváděla otevírací párty nového klubu jen pár hodin poté, co médii proběhlo, že spolu s kolegyněmi Danielou Šinkorovou a Andreou Košťálovou na obrazovce končí.

"Dozvěděly jsme se to předtím, než to proběhlo médii. Nebrala jsem to jako padáka, ale jako velké štěstí a příležitost, že jsem si to vůbec mohla vyzkoušet. Žádné krokodýlí slzy nebyly, na to nejsem ten pravý člověk," řekla nám Lucka, která bude dál pro Top Star natáčet reportáže ze světa známých tváří. "Jsem na Primě takový inventář a asi si mě tam ještě chvíli nechají," smála se.

Má ale i své vlastní aktivity. "Už několik měsíců mám svůj projekt, který se jmenuje Štrúdl. Je to takový inspirativní happening na různá témata osobního rozvoje, kde si zvu zajímavé hosty. V rámci prosince jsem třeba měla Tomáše Kluse nebo paní Pohlreichovou, takže já v tomhle kruhu vlastně zůstávám," svěřila na párty.

"Kromě televize mám i svoji vlastní vizi a vlastní život," dodala a nás samozřejmě zajímaly i novinky z jejího soukromí. V první polovině roku se totiž rozešla s dlouholetým partnerem. "Mám novou lásku. Je to chvíli. Když je člověk zamilovaný, měl by to říct," myslí si. Podrobnosti ale prý prozradí až po Vánocích. Že by podle dárků?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám