Hlavní obsah
Článek

Po delší době vyrazila Dara Rolins (51) do společnosti s Patrikem Rytmusem Vrbovským (47). Popová diva k tomu měla dobrý důvod, neboť chtěla svého partnera představit kubánskému zpěvákovi Chacalovi a jeho kolegům, se kterými připravuje nový projekt.

Přestože venkovní teploty se pohybují okolo nuly, tak si Dara oblékla odvážný top s hlubokým výstřihem. Nakonec se to ukázalo jako dobrá volba, jelikož ve známém klubu La Bodeguita del Medio bylo během koncertu latinskoamerických hvězd pořádně horko.

„Mám tento styl hrozně ráda a hrozně dlouho koketuju s myšlenkou, že bych něco takového chtěla udělat. Jelikož mám v této restauraci kamarády, kteří mají kontakt s umělci, kteří jsou na Kubě hvězdy,” říká Dara, která během svého posledního pobytu na Kubě nezahálela a pracovala. „Měla jsem možnost je vidět při práci, rovnou jsme tam natočili dva tracky, které se objeví na mé příští desce.”

Rytmus a kubánský hudebník Chacal, který nespolupracuje s nikým menším, než je třeba megastar Pitbull, si během večera padli do oka a přes mobil si vzájemně pouštěli své práce. „Vzala jsem dnes s sebou Patrika, abych jej s nimi seznámila. Oba jsme rytmičtí, všechno, co se hýbe, nás baví a láká, takže i v jeho případě vznikne s Chacalem spolupráce. Uvidíme,” krčí rameny Dara a dodává: „Když jsem byla na Kubě, tak se o to Patrik hodně zajímal. Dneska jsme se těšili na kluky.”

Reklama

Další články

Načítám