Hlavní obsah
Článek

Sestra manželky muzikanta Michala Dvořáka (58) DJ Luccy Leona Qaša Kvasnicová je nejen choreografkou připravovaného muzikálu Ples upírů, který se bude uvádět v pražské GoJa Music Hall od 12. února, ale také si v něm zatančí. A protože sama je v tanci dokonalá, chce to i po ostatních účinkujících.

"Mám tady hodně šikovné tanečníky v taneční company. Poslouchají jako hodinky, makají a jsou všichni super. Už se těším na představení, protože speciálně pro tanečníky bude ctí stát na tom jevišti," míní Qaša. "Choreografie je opravdu velmi náročné a my si klademe samozřejmě také vysoké nároky, chceme to udělat nejen moc dobře, ale snad ještě lépe než v zahraničních produkcích," dodala s tím, že v jednu chvíli je na pódiu téměř čtyřicet lidí, takže dát je dohromady tak, aby se navzájem nepokopali, je opravdu fuška.

Sólisté, kteří nejsou tanečními profesionály, prý ale strach mít nemusejí. "Nejsem přísná, ale snažím se dělat práci dobře. A k tomu je potřeba individuální přístup," míní Qaša, která sama bude v Plese upírů taneční verzi hlavní hrdinky Sáry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám