Hlavní obsah
Článek

Když se řekne Sharon Stone (66) nebo Základní instinkt, každému se okamžitě vybaví hereččina ikonická ‚bezkalhotková‘ scéna s přehazováním nohy přes nohu. Od roku 1992, kdy erotický thriller s Michaelem Douglasem v hlavní mužské roli trhal rekordy v kinech, už vznikla spousta napodobenin této scény, ale jen málokdo si troufnul odložit spodní prádlo. Jedna z nejhezčích modelek současnosti Barbara Palvin je ovšem jednou z nich...

Bulharská kráska se nechala zlákat magazínem Love, který si připravil spolu se slavnými modelkami či zpěvačkami řadu adventních videí a přestože všechny mají erotický nádech, to Barbařino všechny ostatní trumflo.

Pod režijním diktátem Phila Poyntera se tak Barbara vcítila do Sharoniny postavy Catherine Tramellové tak přesvědčivě, že nechtěla na slavném záběru měnit to, co jej tak proslavilo, a tak i ona kývla na absenci kalhotek.

Palvin se objevila na obálkách mnoha časopisů jako Vogue, Marie Claire, Elle či Harper’s Bazaar a v kampaních Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret, nebo Pull & Bear. Ještě víc ji ale proslavily údajné románky se slavnými umělci. Spojována byla již se zpěváky Justinem Bieberem, Niallem Horanem, Edem Sheeranem a Nickem Jonasem a dokonce také se závodníkem F1 Lewisem Hamiltonem a Leonardem DiCapriem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám