Hlavní obsah
Článek

V případu domácího násilí mezi bývalými partnery Jocelyn Wildenstein a Lloydem Kleinem se karty obracejí. Zatímco ještě před pár dny byla jedinou obviněnou jednasedmdesátiletá ‚kočičí žena‘ Jocelyn, po pár dnech si šel sednout do chládku i kanadský módní návrhář Klein, kterého jeho partnerka po jedné z hádek minulý týden napadla a pobodala nůžkami.

Wildenstein přitom Kleina obvinila z toho samého, za co je momentálně šetřena ona - domácí násilí. Už dál prý nešlo snášet urážky a psychický teror z jeho strany, Klein ji měl i strčit a povalit surově na zem, a tak na Kleina zaútočila a zranila jej nůžkami. Muž po jejím běsnění skončil s řeznými poraněními v obličeji, dvě bodnutí do hrudníku nůžkami naštěstí byla jen povrchová. Klein měl poté partnerku zavřít na záchodě a vyčkat příjezdu policistů, kteří ji zatkli a odvezli do vazby. Případem už se zabýval i soud.

Klein si ovšem stojí za tím, že obvinění ženy, která je odstrašujícím příkladem plastické chirurgie, jsou lživá a ona se jen mstí za rozchod. Jocelyn, která zbohatla na rozvodu s podnikatelem Alecem Wildensteinem a odnesla si tehdy 2,5 miliardy dolarů, zároveň tvrdí, že Lloyd ukradl z jejich společného apartmánu na Manhattanu několik věcí a cenností. Návrhář ovšem říká, že Jocelyn všechny své peníze prohýřila a že on je ten, kdo finančně podporoval ji.

Pár, který společně žil čtrnáct let, má nařízeno soudem nepřibližovat se k sobě na 1000 yardů (914 metrů) a nekontaktovat se telefonicky, e-mailem ani sms zprávami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám