Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek se před soud v New Yorku dostal případ, v němž je obviněnou osobou z napadení nechvalně proslulá ‚kočičí žena‘ Jocelyn Wildenstein. Ta je už řadu let považována za nejvíce odstrašující dílo plastické chirurgie. Šestasedmdesátiletá Wildenstein je obviněna, že během noční hádky na svého partnera Lloyda Kleina vytáhla nůžky a dvakrát jej bodla do hrudníku.

Hádka se údajně velmi vyhrotila a žena na Kleina, jenž je kanadským módním návrhářem, zaútočila nůžkami, poškrábala jej nehty v obličeji a ještě na něj chrstla horký vosk. Dvojice přitom tvoří pár dlouhých třináct let.

Devětačtyřicetiletý Klein posléze strčil rozlícenou Wildenstein na záchod, kde ji držel až do příjezdu policie, kterou přivolal na pomoc. Prý se tak chtěl vyhnout dalšímu jejímu útoku.

Podle Daily Mailu Klein utekl ve čtvrtek z jejich luxusního apartmánu v Trump World Tower, jelikož dnes večer má být Wildenstein propuštěna z vazby.

Jejich třináctiletý vztah je tak u konce, Klein popsal svou partnerku jako tikající bombu. „Může vybuchnout kdykoli, kdekoli a absolutně bez důvodu,“ potvrdil zdroj z okolí páru.

Podle dostupných informací měl pár v úterý večeřet, když se Wildenstein znelíbilo, kolik času tráví Klein na sociálních sítích. „V klidu si dávali večeři, všechno bylo normální a pak se najednou Jocelyn rozčílila, jak to dělá často. Lloyd byl na svém laptopu a evidentně jí nevěnoval dost pozornosti. Tak na něj křičela, aby dal ten počítač pryč a chrstla po něm horký vosk ze svíčky. Byl vyděšený a říkal, ať se uklidní, ale ona byla čím dál vytočenější a vyhrožovala, že ho zabije. Pak se po něm vrhla a poškrábala ho svými hodně ostrými nehty v obličeji a nakonec čapla nějaké nůžky a dvakrát ho bodla do hrudníku,“ popsal zdroj celou situaci.

Rodilá Švýcarka zbohatla díky bývalému manželovi, francouzskému miliardáři Alecovi N. Wildensteinovi, jehož si vzala v roce 1978. Jednoho dne jej Jocelyn načapala v ložnici s devatenáctiletou ruskou modelkou a po ztropené scéně ji manžel ještě ohrožoval zbraní, za což strávil noc ve vězení. Wildenstein si při rozvodu přišla na vyrovnání ve výši 2,5 miliardy dolarů a následujících 13 let ještě každý rok dostávala 100 miliónů dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám