Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Tomáš Klus (37), Richard Krajčo (46) či Leoš Mareš (47). Dobré skutky plní před Vánocemi i dcera Lenky Filipové, zpěvačka Lenny.

I ona zazpívala unplugged na koncertě Evropa 2 srdcem, který se konal ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Život dětem.

Udělala tak radost handicapovaným a těžce nemocným dětem, pro něž rádio pořádá sbírku. Lenny patří ke zpěvačkám, které se na pódiu klidně obejdou bez nánosů líčidel.

Dvaadvacetiletá zpěvačka sází na přirozenou vizáž a se šminkami to moc nepřehání. O to víc ale fanoušky zaujme svým pěveckým výkonem. I Lenny však umí být za pořádnou sexy dračici.

Pokud se podíváte na její svůdné fotky, které vznikly u příležitosti vydání jejího prvního alba, vůbec byste v ní nepoznali tu obyčejnou holku, která zazpívala bez nároku na honorář na podporu nemocných dětí. Stačila jen změna účesu, silný make-up a z Lenny byl úplně jiný člověk.

Reklama

Další články

Načítám