Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

I kdyby australský herec a režisér z udílení Critics´ Choice Awards odešel s prázdnou, měl by dostatek důvodů k radosti. Mela Gibsona netěší jen úspěch jeho posledního filmu, ale především krásná Rosalind Ross, která se na jaře stane maminkou.

Před pár lety byl kvůli obvinění z domácího násilí a rasistickým projevům v Hollywoodu nežádoucí osobou, ale Mel Gibson dokázal filmový průmysl opět přesvědčit o svém talentu. Deset let po Apocalyptu přišel s válečným dramatem Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny, díky němuž je opět řazen mezi uznávané tvůrce.

Gibson se svým novým počinem slavil úspěch na udílení Critics´ Choice Awards, kde jeho film bodoval ve dvou kategoriích. Životopisný snímek o průkopníkovi pacifismu Desmondu Dossovi byl zvolen nejlepším akčním filmem a zabodoval i jeho herecký představitel Andrew Garfield.

Slavnostní večer patřil muzikálu La La Land s Ryanem Goslingem a Emmou Stone v hlavních rolích, jehož název zazněl při vyhlášení osmi kategorií. Mel Gibson byl přesto nešťastnějším mužem v sále. Největší trofejí je pro něj o 34 let mladší Rosalind Ross, která svým kulatým bříškem konečně potvrdila, že opravdu očekává Gibsonova potomka s pořadovým číslem devět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám