Hlavní obsah
Článek

Má tak mladistvý vzhled, že klidně může hrát stále ještě přísně doma vedenou dívku, přestože jí už pomalu táhne na čtyřicet. Herečka a zpěvačka Lucie Černíková, která kdysi zářila v Ordinaci a nyní je tahle kráska hvězdou Kouzelné školky, natočila s Vladimírem Hronem velmi vánočně laděný videoklip k duetu Venku je sníh s lehce nemravným nádechem. Mrkněte sami!

Písnička je vkusná, přesto se celá točí kolem toho, že pán chce svou milou dostat do postele. Je vidět, že Lucie s Vladimírem se pikantního hereckého úkolu zhostili s velkou chutí.

„Duet vyšel na mé desce Vánoční hvězdy a tak se nám líbil, že jsme k němu natočili i videoklip. Byla u toho hrozná legrace. Natáčelo se v jednom nejmenovaném pražském hotelu a asi nejzajímavější zážitek byl při postelových scénách s Lucií, u kterých svítila a dělala scénografii moje žena. To byla největší bžunda,“ směje se Hron, který spolu s Lucií, ale i další celou armádou umělců obráží republiku s turné k desce pod názvem Vánoční hvězdy 2016.

„Máme za sebou už šest koncertů, čeká nás jich ještě pět. Je to opravdu velký mazec. Třeba v Ostravě bylo na jevišti 210 účinkujících. Nevím, jak často se to děje, ale bylo to nádherné. Na to, že je to první ročník turné, diváci jsou úžasní. Všechno mi dělá radost, obecenstvo i muzikanti,“ dodal zpěvák, kterému leží na bedrech celá produkce i financování.

Reklama

Další články

Načítám