Hlavní obsah
Článek

Kdyby po jejím boku nebyl očividně spokojený manžel a na rukách nenosila dvouletou dceru, klidně byste si mohli myslet, že jí je o mnoho méně, než má skutečně uvedeno v občance. Herečka a zpěvačka Lucie Černíková (34) má buď šílený pakt s ďáblem, nebo geniální geny. Mrkněte sami!

„Mám své vzory jako třeba Libušku Šafránkovou. Starám se o dvouletou dceru, do toho hraju, natáčím, zkouším, hlídám. Vše možné. Rozhodně mám pohyb. Nejoblíbenějším a každodenním sportem je dobíhání metra, tramvají a autobusů. Na nic jiného nemám čas,“ tvrdí sympatická herečka, která má dokonce už i méně kilogramů než před porodem.

Černíkovou jsme potkali na křtu desky Vladimíra Hrona Vánoční hvězdy. Mají na něm spolu duet Venku je sníh a mráz (v originále Baby It's Cold Outside). „Když jsem kapelníkovi poslal český text, odepsal mi, že to skoro až zavání lehkou vánoční erotikou,“ směje se Hron.

„Na turné, které k tomu jedeme, budu kromě toho s Vladimírem ještě zpívat krásný duet s Kateřinou Jalovcovou Pie Jesu. Vystřídám nejméně dvoje šaty, budou svátečně laděné,“ dodala Lucka, která kdysi hrála v Ordinaci v růžové zahradě, nyní se pravidelně objevuje v Kouzelné školce.

Reklama

Další články

Načítám