Hlavní obsah
Článek

Nedávno se stala novou posilou v porotě soutěže Amerika hledá topmodelku a i když nemá tradiční modelkovské míry, rozhodně začínajícím tvářím může předat spoustu zkušeností z oboru. Jedna z nejúspěšnějších plus-size modelek Ashley Graham v pátek sebevědomě kráčela po centru New Yorku v šatech, na které by si většina i velmi štíhlých žen netroufla.

Už tak naprosto nepřehlédnutelná kráska budila u kolemjdoucích zahalených v teplých bundách pozdvižení. Ashley v tamní zimě brázdila ulice v puntíkatém modelu, jenž byl tak průsvitný, že modelka působila téměř jako na pláži v plavkách. Šaty v midi délce doplnila o lodičky na jehlách tělové barvy od Christiana Louboutina.

Devětadvacetiletá rodačka z Nebrasky, která se objevila na obálkách Vogue, Harper’s Bazaar, Elle či Glamour a je hlavní tváří plus-size značky Lane Bryant, bude mít v pořadu Tyry Banks, která se dočkala už 23 řad, ostrý jazyk. Podle zpěvačky Rity Ory, jež rovněž osedne mezi porotu, to s ní soutěžící nebudou mít snadné. „Ashley Graham je drsná. Já jsem ta měkká! Každá máme svoji roli,“ prozradila Ora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám