Hlavní obsah
Článek

Bývalá Česká Miss nám nedávno prozradila, že se po mateřské vrací k modelingu. To, že zapojí celou rodinu, tedy dvě dcery Denisu a Vanessu i sestru Kateřinu, už ale neříkala. Všechny čtyři holky předváděly zimní módu ve Špindlerově Mlýně. "A to měl původně přijet i manžel," smála se Lucie Hadašová (37) s tím, že hokejista Jaroslav Bednář (47) by ale módu pravděpodobně nepředváděl.

Ze sestry se rozhodla udělat modelku už na akci, kterou před měsícem v prodejně obuvi sama organizovala. "To bylo tak, že jsem se bála, že moje první produkční akce třeba na něčem vyhoří, a na sestru je vždycky spolehnutí, takže jsem ji zapojila," vysvětlila nám.

A co modeling a její dcery? "Starší Denisa se fotí velmi ráda. Dokonce si hraje na soutěž Miss a předvádí i představování se soutěžním číslem. Uvidíme, co z ní bude. Ale já když jsem byla malá, tak jsem chtěla být lékařkou nebo učitelkou, a podívejte, kde jsem skončila. A ona začíná modelkou a třeba skončí u té lékařky," doufá Lucka.

V žádné modelingové dětské agentuře ale dcery zatím nemá. "Nějak jsme o tom s manželem ani nepřemýšleli. Deniska taky nemá náladu každý den, a když je nějaká akce, tak se jí zeptám, jestli chce jet se mnou. Vanesska to ještě vůbec neřeší, a když je to nutné, tak prostě jede s námi," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám