Hlavní obsah
Článek

Osmá řada populární taneční soutěže StarDance zná své vítěze! Na pomyslný taneční trůn se podle očekávání protancoval Zdeněk Piškula (25) se svou partnerkou Veronikou Lálovou. Ti se tak dnešním večerem přiřadili k ostatním vítězům a vepsali do historie oblíbeného televizního formátu. Piškula je přitom historicky nejmladším vítězem StarDance.

„Je to skvělý. Asi. Děkuji všem, opravdu všem, co jsou tady v tom ateliéru. Myslím opravdu všechny, štábu, porotě, Verunce, rodině. Jsem rád, že jsem si dokázal jednu věc, že když se chce, tak to jde," děkoval Piškula. „Je to nejkrásnější zážitek, který jsem v životě měla,“ doplnila Veronika Lálová, která byla tak dojatá, že by děkovala úplně všem až do rána.

V divácké diskuzi na stránkách pořadu i sázkaři byl v posledních týdnech favorizován právě Zdeněk Piškula. K jeho celkovému vítězství mohl přispět i fakt, že si včera na zkoušce Jana Plodková (42) zlomila ruku v zápěstí.

„Bylo to při nácviku tanga. Podpatek mi zajel do švu kalhot a musím říct, že tak luxusní záda jsem v životě ještě nehodila,“ popsala svou nehodu v přímém přenosu Plodková, která nakonec skončila až na třetím místě.

Výkony Zdeňka Piškuly a Jany Plodkové byly během večera podle bodování poroty zcela vyrovnané. Oba získali od poroty za tři bodované tance celkem 114 bodů. Ondřej Bank, který nepočítal, že by se do finále mohl vůbec protančit, byl podle poroty třetí a získal 104 bodů.

Pořadím nakonec přeci jen trochu zamíchali diváci. Ti svými hlasy k vítězství nakonec pomohli Zdeňku Piškulovi, Ondřej Bank skončil na druhém místě. Zraněná Jana Plodková skončila až na bronzovém místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám