Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmatřicetiletá americká herečka Lake Bell ve čtvrtek večer dala poprvé na odiv své těhotenské bříško, a to na akci AG + Vanity Fair: Opening of Saved v Los Angeles. Dosud se přitom vůbec nevědělo, že je druhý přírůstek na cestě. Tu tvoří ještě její manžel Scott Campbell a dvouletá dcera Nova.

Herečka z komedií Mejdan v Las Vegas, Jen přes její mrtvolu či Nějak se to komplikuje nebo ze seriálů Miss Match, Kauzy z Bostonu a Jak dobýt Ameriku si sladké tajemství nechala pro sebe. Lake bylo předem jasné, že tentokrát už bříško neschová, a tak jej naopak nechala vyniknout v elastických šatech na tělo. Pyšně vypadal i její manžel Scott, jenž je slavným tatérem hollywoodských hvězd.

Nejsou to přitom ještě ani tři měsíce, co Bell překvapila svou odvahou na udílení cen Creative Arts Emmy Awards v Los Angeles. V šatech od indického návrháře Naeema Khana působila jako od pasu dolů nahá. Tehdy ovšem po bříšku ještě nebylo ještě ani vidu.

Reklama

Další články

Načítám