Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná brunetka známá ze seriálu Glee Lea Michele (30) se letos v červnu rozešla s hereckým kolegou Robertem Buckleym, a tak se očekává, kdo se po jejím boku objeví nyní, jelikož herečka nikdy nevydrží dlouho sama. Tentokrát to ovšem není tak, jak to vypadá a muž, s nímž se Lea v úterý vroucně líbala na pláži v Malibu, není její novou láskou, nýbrž kolega ze seriálu Scream Queens John Stamos (53).

Vztah mezi těmito dvěma se odehrává pouze před kamerami a nejinak tomu bylo i v tomto případě, kdy dvojice natáčela další z dílů již zmiňované hororové série. Mezi seriálovými herci se tak žádná romantika, která by přerostla i do soukromí, nekoná. Johnovou dosud nejznámější rolí ovšem zůstává fešák Jesse Katsopolis v seriálu Plný dům, který se mnohokrát vysílal i u nás a svou kariéru v něm odstartovala i dvojčata Mary-Kate a Ashley Olsen.

Stamos je od letošního roku šťastně zadaný s herečkou Caitlin McHugh. Nejvýznamnější ženou pro něj ovšem zatím byla modelka Rebecca Romijn, s níž se John seznámil v roce 1994 po přehlídce Victoria’s Secret. Na Vánoce 1997 se zasnoubili a následující rok se konala svatba. V roce 1994 Stamos požádal o rozvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám